Глава поліції висловилася про майбутнє скандального Ківи
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава поліції висловилася про майбутнє скандального Ківи

Глава поліції висловилася про майбутнє скандального Ківи
Джерело:  online.ua

Керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе вважає, що нинішній глава департаменту боротьби з наркозлочинами Ілля Ківа не може залишатися на посаді.
Про це вона сказала в інтерв'ю Українській правді, передає ONLINE.UA.
Глава Нацполіціі зазначила, що остаточну оцінку Ківі поставить переатестація, і, за потреби, відділ внутрішньої безпеки.
"Я вже сказала, переатестація поки не закінчилася. Але особисто моя думка - я не бачу Ківу поліцейським офіцером в нашій новій поліції", - сказала Деканоїдзе.
За її словами, нинішня переатестація добігає кінця, але вона є лише першим етапом очищення кадрового ресурсу поліції.
"Це перший етап очищення. Тому я тут, щоб поступово домагатися того, щоб функціонал, структура і люди, які працюють в нашій команді, були адекватними і гідними", - сказала глава Нацполіції.
Ілля Ківа відомий своїми скандальними заявами і вчинками. Зокрема, він влаштував облаву на нічний клуб Closer, заявивши, що там були виявлені наркотики. Також він сказав, що припускає позасудове покарання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?