Міністр Тимошенко відмовився йти з Кабміну Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр Тимошенко відмовився йти з Кабміну Яценюка

Міністр Тимошенко відмовився йти з Кабміну Яценюка
Джерело:  online.ua

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відмовився йти з уряду на прохання прем'єр-міністра Арсенія Яценюка
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"На прохання прем'єр-міністра Арсенія Яценюка я залишаюся працювати в уряді. Зараз не час розгойдувати державний човен. Я добре пам'ятаю, чим закінчився після Помаранчевої революції конфлікт всередині демократичних сил, конфлікт між Ющенком і Тимошенко - приходом до влади Януковича. Ми не маємо права повторювати цю помилку", - написав міністр.
"Вихід "Батьківщини" з коаліції - це сценарій глибинної політичної кризи, який в умовах війни може привести до реваншу антиукраїнських сил або взагалі до втрати незалежності України. Я проти такого сценарію. Як активний учасник двох Майданів, маю право на таку оцінку", - додав Жданов.
"Що стосується мого відкликання. Наскільки я розумію, професійних претензій до мене немає. 15 лютого цього року профільний комітет Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму детально розглянув звіт про діяльність Мінмолодьспорту 2015 року та одноголосно визнав нашу роботу задовільною", - повідомив глава Мінмолодьспорту.
"Моя позиція дуже проста і відповідальна. Нам сьогодні треба займатися не політикою, а наполегливо, засукавши рукава, працювати над вирішенням конкретних завдань. Залишилося півроку до літніх Олімпійських і Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. Для мене особисто забезпечення якісної підготовки та участі спортсменів збірних команд України в Олімпійських та Паралімпійських іграх - це головна відповідальність і пріоритет №1", - резюмував Жданов.
Як повідомляв ONLINE.UA, лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко сказала, що Жданов був відкликаний зі своєї посади в Кабінеті міністрів Арсенія Яценюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?