Путін знову висунув Україні вимогу щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знову висунув Україні вимогу щодо Донбасу

Путін знову висунув Україні вимогу щодо Донбасу

Президент Росії Володимир Путін висунув Україні вимогу щодо окупованих територій.
Про це він заявив на спільній прес-конференції з угорським прем'єром Віктором Орбаном, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Путін в черговий раз заявив, що "м'яч лежить на боці України".
"Нагадаю, ключова річ - це політичне врегулювання, створення політичних умов, найголовнішою з яких є внесення змін до Конституції України. Це прямо передбачено в Мінських угодах", - заявив Путін.
Він знову заявив, що після внесення змін до Конституції Україна повинна вирішити питання виборів на Донбасі і інші пункти.
"Пов'язувати зняття санкцій з боку ЄС з остаточним рішенням Мінських угод - безглуздо. Тому що не на нашому боці цей крок", - сказав Путін.
Як повідомляв ONLINE.UA, з'явилася достовірна інформація про те, що на окупованій території був помічений Владислав Сурков- помічник президента РФ Володимира Путіна, якого називають куратором анексії Криму та так званих ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?