Ані Лорак назвала росіян і українців "однією сім'єю"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ані Лорак назвала росіян і українців "однією сім'єю"

Ані Лорак назвала росіян і українців "однією сім'єю"

Українська співачка Ані Лорак сказала, що росіяни й українці - це одна сім'я.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольскую правду.
В інтерв'ю російському HELLO співачка заявили, що "росіяни й українці - дружні народи", і пройде час - і "ми знову будемо разом". Зараз Ані Лорак розповіла, що може в майбутньому об'єднати народи.
"Народи і не лаялися. З'ясовують між собою відносини політики. Вони ж і ведуть боротьбу. Як можна в один момент припинити відносини між країнами? У нас родинні, історичні зв'язки. У нас все сплетено - у когось тітка і брат тут, у когось сестра і дідусі - там... Як би не намагалися залучати народ в ці ігри, все одно ми - одна сім'я", - сказала співачка.
"Настане день, і всі забудуть ці страшні часи, коли люди так сильно страждали через тих, хто грає в свої ігри. Чому повинні розплачуватися люди, за що? Хочете - грайте! Тільки між собою. А ми-то за що повинні страждати?" - заявила Ані Лорак.
Як повідомляв ONLINE.UA, Лорак, Повалій и Ротару взяли участь у записі новорічних програм в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?