Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Реал і Вольфсбург: відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Реал і Вольфсбург: відео голів

Переможцями перших матчів 1/8 Ліги чемпіонів стали Реал і Вольфсбург: відео голів
Джерело:  Football.ua

У середу, 17 лютого, відбулися перші матчі 1/8 Ліги чемпіонів. Мадридський Реал на виїзді переграв Рому, а Вольфсбург виявився сильнішим за Гент.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Football.ua.
Рома - Реал 0:2
Голи: Роналду, 57, Хесе, 86
Попередження: Варан, Рамос
Матч проти Роми був першим для Зінедіна Зідана в якості головного тренера мадридського Реала. У першому таймі обидві команди були досить інертні в атаці - глядачі так і не побачили жодного удару в площину воріт. Другий тайм кардинально відрізнявся від першого - гості змогли відзначитися вже на 57-й хвилині. Роналду обіграв у штрафному захисника Роми і з 18-ти метрів потужним ударом відправив м'яч у сітку воріт Щесни. Після цього Джалло-россі почали більше атакувати, однак удари Салаха, Венкера і Джеко результатів не принесли. Реал відмінно грав у захисті і контратакував. Крапку в матчі поставив Хесе, якому вдалося забити незабаром після виходу на заміну. У підсумку Зідан отримав свою першу перемогу в Лізі чемпіонів.




Гент - Вольфсбург 2:3
Голи: Кумс, 80 Кулібалі, 89 - Дракслер, 44, 54, Крузер, 60
Попередження: Густаво, Вієйрінья, Кумс
Незважаючи на те, що матч між німецькою та бельгійської командами не викликав великого ажіотажу серед футбольної громадськості, гра вийшла видовищною. Гравці Вольфсбурга перегравали своїх опонентів у всіх компонентах, зумівши забити в кінці першого тайму, а в другій половині зустрічі збільшити розрив до трьох м'ячів. Однак в кінці поєдинку "вовки" розслабилися. Гент в останній десятихвилинці зміг відіграти два м'ячі і відновити інтригу. Бельгійці могли зрівняти рахунок, але Кастеелс зіграв надійно. Таким чином, з огляду на нестабільність Вольфсбурга, Гент має всі шанси відігратися у матчі-відповіді в Німеччині.



Нагадаємо, у вівторок свої перші матчі 1/8 Ліги чемпіонів

виграли ПСЖ и Бенфіка

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?