З'явилося відео з місця нового вибуху в Туреччині
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео з місця нового вибуху в Туреччині

З'явилося відео з місця нового вибуху в Туреччині
Джерело:  online.ua

У четвер, 18 лютого, на південному сході Туреччини в місті Лидже на шляху проходження військового конвою прогримів вибух, жертвами якого стали семеро військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Повідомляється, що саморобний вибуховий пристрій спрацював в районі міста Лидже, на місце події прибули машини швидкої допомоги і велика кількість правоохоронців, які почали силову операцію.
У мережі з'явилося відео вибуху.

Джерело відео: Стефан Львів
Нагадаємо, напередодні в центрі Анкари недалеко від площі Кизилай, на якій розташовані будівлі парламенту, кількох міністерств і генштабу збройних сил Туреччини, прогримів вибух. Коли проїжджав автомобіль з військовими, в повітря злетіла машина, начинена вибухівкою.
Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що відповідальними за теракт в Анкарі були члени терористичних курдських угрупувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?