"Самопоміч" вийшла з коаліції в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

"Самопоміч" вийшла з коаліції в Раді

"Самопоміч" вийшла з коаліції в Раді

Сьогодні, 18 січня, фракція "Самопоміч" заявила про рішення вийти з коаліції у Верховній Раді України і відмовитися від усіх парламентських посад.
Про це в четвер у Києві заявив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк разом із депутатами фракції, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
За його словами, всі члени фракції підписали звернення до голови Верховної Ради Володимира Гройсмана про припинення участі в коаліції.
"Став очевидний владний союз, до якого увійшли частина фракції БПП, "Народний фронт" і уламки "Партії регіонів". Такі дії, які легітимізували уряд України, є замахом на державний лад країни і остаточно розвалили парламентську коаліцію "Європейська Україна"", - зазначив Березюк.
"З огляду на це, керівництво партії ухвалило "визнати неможливим подальше перебування фракції "Об'єднання Самопоміч" в союзі з політичними силами, які стали учасниками олігархічного перевороту в парламенті і припинити участь в парламентській коаліції", - підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко 17 лютого повідомила, що фракція виходить із коаліції. Пізніше в мережі з'явилося відео заяви лідера фракції Батьківщина Юлії Тимошенко про вихід з коаліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?