З'явилася карта АТО станом на 18 лютого
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася карта АТО станом на 18 лютого

Джерело:  mediarnbo.org

На Донбасі тривають обстріли зі стрілецької зброї та важкого озброєння. За минулу добу в результаті бойових дій в зоні проведення АТО загинув один український військовослужбовець, ще троє були поранені..
Про це розповів сьогодні на брифінгу прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA.
На Луганському напрямку бойовики порушують режим тиші поблизу Трьохізбенки, протягом години ведучи вогонь із стрілецької зброї. Тривають бойові дії на північ від Горлівки і на західних околицях Донецька. Там епізодично застосовують важке озброєння - міномети і 122-мм артилерію. По всьому фронту знову активізувалися ворожі снайпери.
На Маріупольському напрямку тривають потужні мінометні обстріли позицій сил АТО під Красногорівкою та Мар'їнкою. На цих позиціях триває «снайперська війна», а поблизу селища Чермалик стався один мінометний обстріл.
За минулу добу в районі проведення АТО було зафіксовано три польоти безпілотних літальних апаратів бойовиків: 2 - на Маріупольському напрямку, і 1 - недалеко від села Красна Талівка Станично-Луганського району Луганської області.
Також українська військова розвідка отримала інформацію про чергові втрати Збройних сил РФ на Донбасі. Так 15-16 лютого на Світлодарській дузі п'ятеро загиблих і двоє поранених десантників 331-го парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії повітряно-десантних військ ЗС РФ (місце постійної дислокації - місто Кострома, в понад 1000 км від зони конфлікту) .


Як повідомляв ONLINE.UA, в Донецькій області бойовики ведуть прицільні обстріли і на Донецькому напрямку застосовувалася заборонена Мінськими домовленостями

122-мм артилерійська установка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?