Рада прийняла всі безвізові закони: Порошенко радий
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада прийняла всі безвізові закони: Порошенко радий

Рада прийняла всі безвізові закони: Порошенко радий

Верховная Рада прийняла останній закон з безвізового пакета.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Українську правду.


Були прийняті зміни до закону про Агентство з повернення і управління незаконно виведеним майном. Внесення змін до закону підтримали 261 нардеп.


Прийнятий законопроект дає Агентству більше прав з управління конфіскованими або заарештованими активами. Більш того, якщо зберігання активів може привести до зниження їх вартості, Агентство має право їх продати. Оклад працівників Агентства залежить тільки від їх ефективності.


Цей законопроект вже розглядався Радою восени 2015 року, але був відправлений на переробку через невідповідність вимогам Євросоюзу.


Всі три закони з безвізового пакету були прийняті відповідно до вимог Євросоюзу. Якщо Єврорада вирішить, що Україна в повній мірі виконала вимоги, то в українців з'явиться можливість їздити в країни Євросоюзу без необхідності оформлення віз.


Президент України Петро Порошенко в своєму Facebook висловив радість щодо затвердження останнього із законів.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Рада прийняла два безвізових закони. Першим законом були внесені зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів, другим - регламентований закон про прокуратуру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?