Бойовик звернувся до Путіна щодо його "пацанів": опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовик звернувся до Путіна щодо його "пацанів": опубліковано відео

Бойовик звернувся до Путіна щодо його "пацанів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Бойовик терористичної організації ДНР звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням "забрати своїх пацанів".


Про це за інформацією Служби безпеки України повідомляє  ONLINE.UA.


У Краматорську співробітники СБУ спільно з поліцією затримали бойовика ДНР, який деякий час переховувався від правоохоронних органів. Бойовик визнав провину перед народом України, а також зробив звернення до Путіна з проханням забрати його бойовиків з території України. Заклик бойовик аргументував тим, що інакше вони загинуть.



За даними СБУ, бойовик прийшов до угруповання в травні 2014 року, але незабаром покинув його через мародерство і здирництво інших бойовиків, що він спостерігав.


Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ оголошувало дані розвідки, згідно з якими, на кордоні Росії і України знаходиться  близько 50 тис російських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?