На Донбасі ходять чутки про настання ДНР-ЛНР: названа дата
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі ходять чутки про настання ДНР-ЛНР: названа дата

На Донбасі ходять чутки про настання ДНР-ЛНР: названа дата


Серед бойовиків ДНР і ЛНР ходять чутки про наступ російсько-терористичних військ на Донбасі в 20-х числах лютого.


Про це повідомляє координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, передає

ONLINE.UA

.


"Серед бойовиків ДНР і ЛНР, а також серед населення в ряді населених пунктів, розташованих поблизу лінії зіткнення (Горлівка, Дебальцеве, Донецьк, Докучаєвськ тощо). Активно поширюються чутки про «швидкий наступ» російсько-терористичних військ. В чутках, що поширюються в середовищі бойовиків, дата можливого наступу визначається як «20-і числа лютого", - написав Тимчук.


За його словами, чутки, що поширюються в місцях скупчення людей на окупованій бойовиками території, можуть свідчити про сплановану інформаційну операцію.


Водночас формат масованого поширення чуток (одночасно безліч «активістів» поширюють однакові «меседжі» в місцях скупчення людей - в магазинах, на зупинках громадського транспорту тощо) і той факт, що одразу в багатьох населених пунктах мусуються одні й ті ж посили, може свідчити про сплановану інформаційну операцію", - зазначає координатор ІС.


Нагадаємо, на Донбасі

тривають обстріли

українських позицій проросійськими бойовиками. За минулу добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму тиші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?