З'явилася карта АТО станом на 19 лютого
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася карта АТО станом на 19 лютого

З'явилася карта АТО станом на 19 лютого
Джерело:  online.ua

За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, але в Мар'їнці був поранений один. Кілька ворожих обстрілів зафіксовано в районі Старогнатівки і Чермалика, а на Маріупольському напрямку було зафіксовано чотири польоти ворожих безпілотних літальних апаратів.
Про це сьогодні на брифінгу повідомив прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає ONLINE.UA.
У районі Попасної бойовики один раз порушили режим тиші, вистріливши з міномета, а також протягом декількох хвилин ведучи вогонь із гранатомета і стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку активність бойовиків трохи знизилася - тривають обстріли позицій сил АТО по всьому фронту, але майже без використання важкого озброєння. Найбільша кількість обстрілів зафіксована в Луганському, Зайцевому, Новгородському і Пісках.
Епіцентром бойових дій цю добу був фронт під Мар'їнкою - бойовики вели масовані обстріли зі стрілецької зброї і гранатометів, а також епізодично застосовували бронетехніку, зенітку і міномети. Перестрілки між окупантами і силами АТО тривали більше семи годин.
За інформацією, отриманою силовиками, Російська Федерація продовжує забезпечувати бойовиків на Донбасі зброєю і боєприпасами, а українська військова розвідка доповідає про самогубства серед командирів бойовиків.
Також повідомляється, що на Рівненському полігоні завершена підготовка до навчань 4 тисяч військовослужбовців. Тут удосконалюватимуть свою бойову виучку гранатометники, кулеметники, стрілки, снайпери і інші фахівці. Воїни-десантники також проходять свій курс тренувань.


Як повідомляв ONLINE.UA,

серед бойовиків ДНР і ЛНР ходятб чутки

про можливий наступ російсько-терористичних військ на Донбасі в 20-х числах лютого.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?