У Раді назвали можливу заміну Шокіну
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді назвали можливу заміну Шокіну

У Раді назвали можливу заміну Шокіну

У Верховній Раді України з'явилася інформація про можливу кандидатуру на пост генерального прокурора.
Про це повідомив народний депутат від БПП Мустафа Найєм, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
У Верховній Раді і фракції "Блок Петра Порошенка" обговорюють можливість призначення Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України.
"Ця інформація є, ми такі чутки знаємо. Вона обговорюється і всередині фракції, і в парламенті. Сам Юрій Віталійович поки не підтвердив цю інформацію і не спростовував її в тому числі. Але я думаю, якщо його кандидатуру запропонує президент, Верховна Рада повинна її розглянути", - заявив він.
У свою чергу Юрій Луценко заявив, що не отримував ніяких офіційних пропозицій щодо посади Генерального прокурора.
"Ніяких офіційних пропозицій з цього приводу я не отримував. Я не коментую чутки і не планую життя за чутками", - сказав керівник БПП.
При цьому політик визнав, що в партійному чаті бачив відповідні записи.
"Я бачив, що на партійному чаті хтось про це пише. Бачив повідомлення Мустафи, який перетворився на журналіста хронік "світське життя", - додав Луценко.
Як повідомляв ONLINE.UA, віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден у телефонній розмові з президентом Петром Порошенко схвалив його рішення про відставку генерального прокурора Віктора Шокіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?