Опальний російський олігарх висловився про долю Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Опальний російський олігарх висловився про долю Криму

Опальний російський олігарх висловився про долю Криму
Джерело:  РБК

Екс-глава ЮКОСа Михайло Ходорковський розповів, яку долю він віщує окупованому Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК
Ходорковський сказав, що перед будь-якою наступною владою постане питання статусу півострова, але остаточне рішення, на думку політика, повинні приймати не чиновники.
«Вирішувати питання Криму все-таки повинні жителі Криму, хоча вести переговори з Україною теж потрібно», - резюмував він.
Михайло Ходорковський був арештований в 2003 році і через два роки був визнаний винним за низкою статей Кримінального кодексу. Загалом він провів в колонії десять років. У грудні 2013 року президент Росії Володимир Путін підписав указ про його помилування. Після звільнення Ходорковський одразу вилетів до Європи, де отримав посвідку на проживання в Швейцарії.
Як повідомляв ONLINE.UA, Генсекретаріат Інтерполу рекомендував країнам-учасникам не вносити анкети на розшук Ходорковського до національних баз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?