Таїланд обмежує час перебування в країні і заборонив в'їзд деяким туристам
Категорія
Культура
Дата публікації

Таїланд обмежує час перебування в країні і заборонив в'їзд деяким туристам

Таїланд обмежує час перебування в країні і заборонив в'їзд деяким туристам

З 20 березня перебування в Таїланді стане обмеженим для всіх туристів, а для деяких і зовсім забороненим.


Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Іміграційне бюро Тайланду.

Згідно з нововведенням, іноземному громадянину, який знаходився в Таїланді без дозволу влади строком понад 90 днів, буде заборонений в'їзд в королівство протягом одного року. Незаконне перебування в Таїланді протягом більше одного року каратиметься трирічною забороною. Прострочення ж у три роки — п'ятирічним забороною на в'їзд. У п'ять років — десятирічним.
У разі ж, якщо іноземець залучався в Таїланді за якесь правопорушення, термін заборони на в'їзд варіюється в межах від п'яти до десяти років.
«Заборона на в'їзд не поширюється на неповнолітніх, а також іноземних громадян, які залишать Таїланд до 20 березня», — пояснили в Імміграційному бюро.
Жорсткі заходи вводяться для боротьби з нелегальними мігрантами, які роками проживають у тропічному Таїланді під виглядом туристів. Зараз, згідно з чинним законодавством для такого виду порушень не передбачено заборону на повторне відвідування країни. За перевищення строків перебування офіцери імміграційного бюро можуть лише виписати штраф. Кожен день прострочення оцінюється в 500 бат ($ 14), однак підсумкова сума не повинна перевищувати 20 тисяч таїландських бат (близько $ 570). Заплативши штраф і покинувши країну, порушник зараз може повернутися в Таїланд без будь‑яких перешкод.


Нагадаємо, невідомі влаштували в Таїланді два вибухи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?