Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс
Категорія
Культура
Дата публікації

Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс

Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс

Відома актриса розглядає можливість зіграти в сіквелі "Мері Поппінс", виробництвом якого займеться студія Disney.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZN.UA.
Продюсерами фільму виступлять Джон ДеЛука і Марк Платт, які вже обговорили з актрисою можливість її участі в картині. Остаточного рішення Блант поки не прийняла.
Режисером фільму виступить Роб Маршалл, відомий роботою над фільмами "Пірати Карибського моря: На дивних берегах", "Чим далі в ліс" і "Мемуари гейші".
Дія фільму розгорнеться в Лондоні через 20 років після подій, описаних в першій картині. В основу сюжету ляжуть повісті, написані британською письменницею Памелою Треверс, які вийшли після її книги "Мері Поппінс".
Екранізація казкової повісті 1964 року прославила актрису Джулі Ендрюс, яка зіграла няню-чарівницю, яка влаштувалася працювати в звичайну британську сім'ю з двома дітьми. Стрічка здобула величезну популярність в США. Вона заробила в прокаті більше 100 мільйонів доларів при бюджеті всього 6 мільйонів. Екранізація отримала п'ять премій "Оскар", у тому числі в номінації "Краща актриса", якою стала Ендрюс.
Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що Кіра Найтлі зіграє Катерину Велику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?