Бойовики здаються українським правоохоронцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики здаються українським правоохоронцям

Бойовики здаються українським правоохоронцям
Джерело:  NV

Бойовики ЛНР і ДНР добровільно здаються українським правоохоронним органам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Бойовик терористичного угрупування ЛНР перейшов лінію розмежування між окупованими і вільними територіями Донбасу і добровільно здався українським правоохоронцям.
"У 2014 році, підтримуючи ідею створення Новоросії, чоловік приєднався до "козацького" угруповання т.зв. ЛНР, ніс службу на блокпостах Луганська", - розповіли в СБУ.
За словами затриманого, побачивши мародерство, вимагання і погане ставлення з боку російських ватажків, він розчарувався в ідеях терористів і вирішив повернутися на підконтрольну Україні територію.
Крім того, в Слов'янську Донецької області суд звільнив від кримінальної відповідальності колишнього бойовика, який також скористався умовами програми амністії СБУ.
"При розгляді справи суд врахував, що, перебуваючи в складі незаконного збройного формування т.зв. ДНР, бойовик не брав участі в бойових діях і не знущався з мирного населення. Рішення прийнято на підставі ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України. Колишній бойовик повернувся до мирного життя на вільних від терористів територіях України", - додали в СБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, серед бойовиків ДНР і ЛНР ходять чутки про наступ російсько-терористичних військ на Донбасі в 20-х числах лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?