Завтра відкриють КПП Зайцеве - штаб АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Завтра відкриють КПП Зайцеве - штаб АТО

Завтра відкриють КПП Зайцеве - штаб АТО

З 20 лютого буде відкрито контрольний пункт в'їзду і виїзду Зайцеве, Донецької області.

Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-центр штабу АТО.


"З метою зниження соціальної напруги командуванням штабу АТО прийнято рішення про відновлення роботи контрольного пункту в’їзду/виїзду Зайцеве з 20 лютого у штатному режимі", - йдеться в повідомленні.
У ньому зазначається, що в останні дні на даному пропускному пункті спостерігається суттєве зменшення інтенсивності обстрілів. "Тому і прийнято відповідний наказ – з 20 лютого мешканці тимчасово окупованих населених пунктів зможуть вільно потрапити на територію, на якій діють закони Української держави", - пояснює прес-центр штабу АТО.


КПВВ Зайцеве був  тимчасово закритий  3 лютого 2016 р. після того, як російсько-терористичні угрупування кілька разів поспіль обстріляли пропускний пункт із 88-ми та 120-ти мм мінометів. Штаб АТО та військово-цивільна адміністрація пішли на цей вимушений крок щоби убезпечити життя та здоров’я цивільного населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?