Військові Росії підтвердили факт обстрілу Мар'їнки
Категорія
Політика
Дата публікації

Військові Росії підтвердили факт обстрілу Мар'їнки

Військові Росії підтвердили факт обстрілу Мар'їнки

Російські військові підтвердили факт обстрілу позицій українських військових бойовиками в Мар'їнці.


Про це розповів український представник Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню на Донбасі (СЦКК) Василь Лабай, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Українську правду.


За словами Лабая, глава української сторони СЦКК Андрій Таран 19 лютого відвідав Мар'їнку.


"Режим "Тиші" в період з 16.00 до 22.45 18 лютого вводився нами 20 разів, з яких тільки один - в 22.45, - мав позитивний результат", - розповів глава СЦКК про ситуацію на Донбасі.


В рамках візиту в зону АТО Таран також зустрівся з представниками моніторингової місії ОБСЄ під акомпанемент вибухів. Представники СММ ОБСЄ розповіли про обстріл снайперами жителів Мар'їнки, які намагаються чинити дахи, пошкоджені в процесі бомбардування і показали залишки міни, що недавно вибухнула поблизу.


При всьому цьому був присутній і глава російської сторони СЦКК, якому після довелося визнати факт наявності свіжих гільз від гармати БМП-2, а також факт ведення обстрілу бойовиками позицій українських ЗСУ.


Раніше ONLINE.UA повідомляв про  останні втрати серед російських військових, які перебувають на території Донбасу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?