Посол США розповів, як Путін недооцінив українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Посол США розповів, як Путін недооцінив українців

Посол США розповів, як Путін недооцінив українців
Джерело:  Гордон

Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайетт розповів, як президент Росії Володимир Путін недооцінив прагнення українців рухатися в Європу.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  Гордон.


В інтерв'ю "Голосу Америки" Джеффрі Пайетт розповів про те, як на його пам'яті починалися події Майдану. В один з вечорів його розбудив дзвінок від одного з високопоставлених чиновників України, який повідомив йому про спроби зачистки Майдану.


"Було зрозуміло, що наближається щось грандіозне", - сказав посол.


Пайетт розповів про те, як його вразив зворотний ефект, коли після спроби "Беркута" зачистити Майдан, кількість людей тільки зросла.


Також він помітив, що Володимир Путін сильно недооцінював українців протягом останніх двох років, чого не можна сказати про західних політиків, які в ту ж ніч зачистки зробили важливу заяву про те, що обурені застосуванням сили владою.


Раніше ONLINE.UA повідомляв про те, що влада США відкидає спроби влади  Росії представити Україну в ролі агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?