Антибіотики можуть бути причиною марення і галюцинацій
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Антибіотики можуть бути причиною марення і галюцинацій

Антибіотики можуть бути причиною марення і галюцинацій

Група американських медиків з'ясувала, що антибіотики можуть бути причиною виникнення стану делірію у пацієнтів лікарень.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  lenta.ru.


Були зібрані дані про пацієнтів лікарень за останні 70 років. Після проведення аналізу, з'ясувалося, що у половини пацієнтів, що приймали антибіотики, згодом з'явився делірій. Також стало ясно, що різні типи антибіотиків можуть призвести до різних наслідків.


Всього зафіксовано 391 випадок шкоди антибіотиків психічному здоров'ю: виникнення галюцинацій і марення спостерігалося майже у половини, 15% страждали від неконтрольованого скорочення м'язів, 14%, - від нападів, 5%, - від втрати контролю тіла.


Середній вік пацієнтів склав 54 роки.


Раніше ONLINE.UA повідомляв результати досліджень, згідно з якими, несприйнятливість до антибіотиків може бути  викликана відходами промисловості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?