Учасник Майдану звинуватив погромників в Києві у вандалізмі
Категорія
Події
Дата публікації

Учасник Майдану звинуватив погромників в Києві у вандалізмі

Учасник Майдану звинуватив погромників в Києві у вандалізмі
Джерело:  online.ua

Учасник євромайдан звинуватив членів ОУН у вандалізмі.


Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на Facebook Георгія Тука, учасника євромайдану 2013-2014 років, а також голови Луганської військово-цивільної адміністрації.


За допомогою свого облікового запису в соцмережі Тука звертається до Миколи Коханівського, голови ОУН, члени якої в День пам'яті героїв Небесної сотні влаштували безлади в центрі Києва:


"Я не розумію твоїх дій. До чого розбиті вікна і зруйновані двері? Якби ти впіймав і кинув в Дніпро самого Ахметова, Бойко, Довгого, Дунаєва, Єфремова або іншу цвіль - я б підтримав тебе. Але, бити вікна в моєму рідному місті - не бачу ні сенсу, ні логіки. Це - вандалізм".


"Не для того ви ризикували своїм життям, захищаючи Батьківщину, щоб зараз відкрити, на радість ворогові, "другий фронт" у тилу!", - додає Георгій Тука.



Раніше ONLINE.UA публікував  фото заворушень в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?