Журналіст порівняв "третій Майдан" з початком ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст порівняв "третій Майдан" з початком ДНР

Журналіст порівняв "третій Майдан" з початком ДНР
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Денис Казанський порівняв "третій Майдан" з початком так званої ДНР.


Про це журналіст розповів у своєму Facebook, повідомляє  ONLINE.UA.


"Можна скільки завгодно сміятися над відвертим провокатором Кармазіним, який очолив "третій Майдан" в захопленому готелі "Козацький". Але я добре пам'ятаю весну 2014 року, коли в Донецьку спочатку теж сміялися над засновниками ДНР, алкашами, провокаторами і МММщікамі. А потім вони вкинули регіон в кривавий хаос і перетворили його в кримінальний Бантустан", - заявив Денис Казанський.


Журналіст підкреслив, що Кармазін необхідний тільки для створення видимості процесу, а не для того, щоб реально чимось керувати.


"7 квітня 2014 жменька дегенератів на чолі з алкоголіком Пургіним і божевільним Маковичем проголосила в захопленій ОДА Донецьку республіку і всі сміялися. А 12 квітня в Слов'янськ увійшов Стрєлков для "захисту республіки". І стало не до сміху", - додав Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники правоохоронних органів  не будуть розганяти "третій Майдан", і між ними і активістами вже сталася перша сутичка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?