Гороскоп на 22 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на 22 лютого

Гороскоп на 22 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Багато Риб сьогодні схильні покладати надії на вечір. У цей час обстановка дозволить вам спостерігати свої і чужі чесноти і недоліки «крізь збільшувальне скло». Можливо, ви або інша людина будете не готові до очікуваних подій, або у вас будуть зв'язані руки (посилиться зовнішній контроль за обставинами, що не складуться). Щоб не відчувати розчарувань і спаду настрою, зірки радять вам не втрачати самовладання, критичного погляду на ситуацію і надії на хороший результат у майбутньому.


Водолій

Водоліям зірки підказують, що сьогодні можна не чекати нових сюрпризів і явних атак. Якщо щось не склалося у відносинах або в справах, рекомендується узятий тайм-аут. Ближче до вечора багато Водоліїв опиняться у владі надій, або, навпаки, побоювань. Спокусам і порушенням у цей час доби краще сказати тверде «ні» - наприклад, дотримуватися дієти, відмовившись від шкідливої ​​для організму їжі. В іншому випадку ви знову потрапите в коло проблем, від яких вам вже довелося позбуватися дорогою ціною.


Козеріг

У другій половині дня Козероги здатні спростувати думку про себе, як про людей-калькуляторів, і стати ідеалістами. Критичні оцінки будуть сусідами у багатьох представників знаку з передчуттями (найчастіше вірними) і мріями (швидше за все, передчасними). На щастя, взятий курс не постраждає, спосіб дій залишиться вірним. Варто придивитися до ситуації: можливо, зараз починає виконуватися ваше таємне бажання. На вашому горизонті може з'явитися людина, на яку ви все ще сподіваєтеся.


Стрілець

На початку дня більшість Стрільців залишиться оптимістами. Навіть невдачі не зможуть серйозно похитнути ваших установок і переконань. У другій половині доби ваша система цінностей може бути розмита. Реалістичні плани і здорова самооцінка поступляться місцем очікуванням, мріям, вірі в чудо, відкриті ініціативи зміняться таємними діями. Невизначеності може сприяти побутова, сімейна або професійна обстановка, ситуація з навчанням або здоров'ям. Важливо зберегти вірність ідеалам і принципам.


Скорпіон

Протягом дня Скорпіони інстинктивно уловлять «зміну напрямку вітру» і змінять, відповідно до неї, свою тактику. У другій половині доби зникнуть неприємні відчуття і настрої, наприклад, зацикленість на ситуації (людині). У цей час складуться умови для мрій про майбутнє, яке для багатьох представників знаку виявиться невіддільним від спільних планів з іншими людьми. Не виключено, що ви не захочете залишатися на стадії повітряних замків і візьметеся реалізовувати свої фантазії.


Терези

Ситуації, що хвилюють Терезів, сьогодні погано піддаються схематизації і чіткій оцінці. У відносинах, справах, почуттях може панувати черезсмужжя, можливі перепади настроїв, нерівні й часом несподівані результати зусиль. У цей день краще не будувати плани на майбутнє, позаяк є ймовірність помилитися в ряді істотних деталей. Увечері може з'явитися потреба в самоті на приватній території. У цей час вам корисно подбати про власне здоров'я, або про людей (проекти), якими ви опікуєтеся.


Діва

Дівам корисно встановити баланс між натхненням і самообмеженням, інакше надії виявляться завищеними, або нездійсненними в принципі. Якщо ви захочете жити в уявному світі, невблаганні обставини змусять вас повернутися до реальності. Природним «обмежувачем» ваших фантазій може стати сімейний борг, робота, житлова ситуація, здоров'я, особливості відносин з близькими людьми. Твереза ​​оцінка себе і навколишньої дійсності зробить ваші зусилля плідними, а вечір цілком приємним.


Лев

Початок дня багато Левів зустрінуть не в найспокійнішому стані. На самопочутті, зовнішності, способі мислення може негативно позначитися недосипання, перевтома, інтенсивне переживання. Аж до вечора краще щадити себе, не проявляти без необхідності особисту ініціативу. Увечері зміни в настрої або ситуації можуть супроводжуватися відвідуванням магазинів. У числі покупок можуть виявитися ліки, напої, побутові дрібниці. Варто бути уважнішими, не брати зайвого або товар сумнівної якості.


Рак

Раки можуть виявитися в глухому куті вранці, але підбадьоритися в другій половині доби. Незважаючи на ряд обмежень, більшість представників знаку отримає додаткову свободу, якщо не зовнішню, внутрішню. Може розширитися область ваших інтересів, з'явитися надія на виконання заповітного бажання. Можливо, комусь буде потрібна ваша допомога, турбота, або в вас заграє почуття обов'язку. Раки-інтроверти охоче повернуться в світ, створений особистою фантазією. Не виключені труднощі з плануванням часу.


Близнюки

Вранці не всі Близнюки знайдуть своєму ентузіазму вдале застосування. Інертність і відсутність умов можуть перешкодити вам різко змінити курс. Друга половина дня може зажадати присутності в будинку, емоційного занурення в сімейні справи. У цей час ситуацію визначатимуть наріжні камені вашого життя (нюанси професії, освіти, походження, житла, побутовий уклад, плани і розстановка сил в сім'ї, шлюбі). Ви можете опинитися в залежному становищі, якщо у вас немає права вирішального голосу.


Тілець

Тельці можуть провести першу половину дня в напрузі. Не виключена напружена обстановка в будинку, в подружніх стосунках, атмосферу можуть нагнітати розбіжності з дітьми або тривога за них. У другій половині доби з'являться пом'якшувальні обставини, які допоможуть вам зняти внутрішній дискомфорт, позбавлять від дратівливості. Можливо, ваш будинок покине головний «порушник спокою». Поліпшенню вашого самопочуття допоможе сон, заспокійливі ліки або напій, приємна музика, хороший фільм.


Овен

Найбільша свобода чекає Овнів в першій половині дня. Якщо ви хочете продовжити гру, розвинути цікаве знайомство, присвятити кілька зайвих годин улюбленому захопленню, не варто втрачати час. Також цей інтервал доби підходить для відпочинку і дає можливість розвіятися, відволіктися, відновити сили, якщо ви пережили непростий момент. Ближче до вечора вам можуть нагадати про себе будь-які обов'язки, може зажадати уваги домашня тварина. Не варто ігнорувати неприємні симптоми недуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?