У російському "гумконвої" виявилися боєприпаси і зброя - розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

У російському "гумконвої" виявилися боєприпаси і зброя - розвідка

У російському "гумконвої" виявилися боєприпаси і зброя - розвідка
Джерело:  online.ua

У двох вантажівках з чергового російського "гумконвоя" були боєприпаси і стрілецька зброя, які доставили до Донецька.
Про це повідомив заступник директора департаменту Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу 112 Україна, передає ONLINE.UA.
"Зайшов черговий гуманітарний конвой на територію окупованих районів, і 2 автомобілі в Донецьк знову доставили боєприпаси і стрілецьку зброю. Тобто Росія знову відновлює разом з поставками гуманітарних вантажів і поставки озброєння", - сказав Скібіцький.
Нагадаємо, 15 лютого Росія відправила перший в 2016 році «гумконвой» на територію окупованого Донбасу.
Росія відправляє «гумконвої» на територію, контрольовану бойовиками, з серпня 2014 року. Українські прикордонники і представники міжнародних організацій не мають доступу до їх перевірки та можуть оглядати вантажівки тільки візуально. Неодноразово фіксувалися випадки, коли машини, в яких нібито повинна була бути допомога для жителів Донбасу, виявлялися напівпорожніми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?