Фіналіст українського відбору "Євробачення" пояснив, чому виступає в Росії
Категорія
Культура
Дата публікації

Фіналіст українського відбору "Євробачення" пояснив, чому виступає в Росії

Фіналіст українського відбору "Євробачення" пояснив, чому виступає в Росії
Джерело:  Аристократи

Харківський виконавець Андрій Запорожець (SunSay), який пройшов відбір у фіналі Євробачення-2016 і отримав 4 бали, пояснив, чому виступає в Росії.
Про це музикант розповів в інтерв'ю радіо Аристократи, передає ONLINE.UA.
"Граю в Росії і гратиму. Там такі ж люди. Мене там люблять і чекають. У мене величезна аудиторія в Росії. Вона створювалася роками - ще задовго до сумних подій. Мені все одно, де виступати - у Львові, Москві чи Берліні. А люди, які засуджують мене, - це, напевно, не моя аудиторія", - заявив Запорожець.
Він розповів, що троє музикантів його групи - росіяни. А його російському звукорежисеру з якихось причин заборонений в'їзд в Україну.
Також SunSay підтвердив, що в 2014 році, після анексії Криму, грав концерт у Севастополі.
"Концерт в Севастополі був в крихітному барі дуже близької моєї подруги. Концерт не рекламувався", - сказав музикант.
При цьому він підкреслив, що вважає себе "російськомовним українцем" та не прийняв би пропозиції брати участь в "Євробаченні" від Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, в фіналі національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2016 перемогла Джамала, яка представлятиме Україну в Швеції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?