Скандал на "Інтері": головна винуватиця записала відеозвернення
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал на "Інтері": головна винуватиця записала відеозвернення

Скандал на "Інтері": головна винуватиця записала відеозвернення
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відеозвернення шеф-редактора телеканалу "Інтер", громадянки Росії Марії Столярової, через слова якої стався скандал.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Шеф-редактор заявила, що скандал розгорівся через технічну помилку, яку вона вважає своєю "лажою". Як заявила Столярова, вся справа в чотирьох прямих ефірах, через які вона занадто нервувала.



Журналіст "Інтера" Роман Бочкала на своїй сторінці в Facebook висловився на захист Столярової.


"Хто працював у прямому ефірі, знає - в "підслушку" і не таке почуєш. Нерви у всіх напружені. Ефірка кипить... Можу перерахувати ще багато різних слів, які доводилося чути в подібній ситуації. Але всі вони нецензурні", - написав Роман.


"У прямому ефірі траплявся мільйон лаж. Пам'ятаю, як я сморкнувся на всю країну. Була зима, холодно. Дві години на морозі. Ніс вкляк. Я і того... А мені забули сказати, що я вже на плазмі в студії. Давайте скажемо, що я начхав на жертв, про які розповідав?" - додав журналіст.


"Усе, що за кадром, там і має залишатися. Просто, мабуть, комусь дуже заважають наші розслідування, відверті матеріали про міністрів і їх рюкзаки, наприклад. Правда - вона адже очі коле. Давайте не приплітати політику", - написав він.


"Що ви пропонуєте? Депортувати Машу або одразу розстріляти? Але в парашці вона довго навряд чи протягне. У чеченських кадировців напевно багато питань буде. Давайте не ділити все на біле і чорне. Це робота. І політичні танці-манці в цій ситуації - низьке загравання з почуттями рідних загиблих. Гра на настроях публіки. # інтернацвинтар. Ви б, шановні добродії, краще розслідування до кінця довели. А то ж за два роки похвалитися нічим", - закінчив Бочкала.


Як повідомляв ONLINE.UA, під час ефіру про Небесну Сотню на одному з українських каналів

стався конфуз

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?