Стали відомі подробиці вбивства мера Старобільська
Категорія
Події
Дата публікації

Стали відомі подробиці вбивства мера Старобільська

Стали відомі подробиці вбивства мера Старобільська
Джерело:  NV

У Нацполіції розповіли, що мер Старобільська Володимир Живага отримав смертельні вогнепальні поранення в голову і область шиї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"Наразі ми вже маємо інформацію про те, що причиною смерті стало вогнепальне поранення в голову і шию. При розтині було вилучено дві кулі калібром 9 мм", - прокоментувала начальник відділу комунікації Головного управління поліції в Луганській області Тетяна Погукай.
За її словами, Живага виходив з внутрішньої сторони міськвиконкому, де немає камер відеоспостереження. Саме там на нього чекав невідомий, який скоїв два постріли і зник.
За словами Погукай, зараз правоохоронці працюють над розкриттям резонансного злочину.
"Відпрацьовуються різні версії щодо мотивів вчинення злочину: це і вбивство на політичному ґрунті, і на побутовому грунті і вбивство, пов'язане з господарською діяльністю мера міста Старобільськ", - уточнила Погукай.
Нагадаємо, 22 лютого в кареті швидкої допомоги від отриманих травм помер мер Старобільська в Луганській області Володимир Живага.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?