У МВС прокоментували скандал на "Інтері"
Категорія
Політика
Дата публікації

У МВС прокоментували скандал на "Інтері"

У МВС прокоментували скандал на "Інтері"
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк відреагував на скандал, який стався на телеканалі "Інтер" за участю шеф-редактора Марії Столярової.
Про ставлення до інциденту Шкіряк написав на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Я переконаний, що ганебна історія громадянки Мордора, прокремлівської топ-менеджерки Столярова з "Інтера", повинна стати новим поштовхом до активізації протидії прихованій проросійській пропаганді і відверто брехливим антиукраїнським сюжетам в українському ефірі", - пише Шкіряк.
"Війна триває, і ми повинні захищати свій інформаційний простір від ворожих намірів. Виявляється, вони у нас під боком, здійснюють прихований інформаційний терор і відчувають себе абсолютно спокійно, впевнено і безкарно. Якщо не дай Бог, щось зміниться, вони негайно попруть у відкриту атаку. Досить! Включаємося разом, друзі! Кожен на своєму місці", - закінчив свій емоційний спіч Шкіряк.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відеозвернення шеф-редактора телеканала «Інтер», громадянки Росії Марії Столярової, через слова якої стався скандал.
Також фігурантку скандалу на «Інтері» впіймали з бойовиками ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?