Гучна доповідь по Кадирову: з'явилося відео презентації
Категорія
Світ
Дата публікації

Гучна доповідь по Кадирову: з'явилося відео презентації

Гучна доповідь по Кадирову: з'явилося відео презентації

У мережі з'явилося відео презентації доповіді "Загроза національній безпеці" про злочини в Чечні, незважаючи на провокації і повідомлення про замінування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
На початку презентації агресивно налаштований прихильник президента Росії Володимира Путіна і глави Чечні Рамзана Кадирова увірвався до залу і розкидав фальшиві долари. Пізніше до зали вдерся неадекватний чоловік, який "оголосив", що Кадиров дуже багато зробив для Росії. В ході дебошу він пошкодив обладнання деяких телеканалів.
Незважаючи на все це, автор доповіді, один з лідерів російської опозиційної партії ПАРНАС Ілля Яшин продовжував презентацію. Через кілька хвилин було оголошено про анонімний дзвінок про мінування офісу партії ПАРНАС.
Після завершення презентації Яшин, відповідаючи на одне із запитань журналістів, сказав, що за вказівкою "федеральної влади" чеченські бойовики брали активну участь в боях проти української армії на Донбасі.




Нагадаємо, ONLINE.UA публікував короткий зміст доповіді «Загроза національній безпеці» опозиціонера Іллі Яшина, присвяченої главі Чечні Рамзану Кадирову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?