Настя Каменських стала ведучою нового проекту студії "Квартал 95"
Категорія
Культура
Дата публікації

Настя Каменських стала ведучою нового проекту студії "Квартал 95"

Настя Каменських стала ведучою нового проекту студії "Квартал 95"
Джерело:  Епізод.ua

Солістка відомого колективу "Потап і Настя" стане ведучою нового дитячого гумористичного проекту від студії "Квартал 95" - "Розсміши коміка. Діти".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Эпизод.ua.
Цю новину підтвердили працівники піар-служби солістки групи "Потап і Настя", додавши, що Настя вже бере участь в зйомках цього гумористичного проекту.
Ведучим дорослої версії шоу "Розсміши коміка" був Віктор Васильєв, тож Каменських займе його крісло і буде працювати в парі з головними героями проекту Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим. Юним комікам потрібно буде розсмішити цих бувалих гумористів, за що вони отримають шанс виграти 50 тисяч гривень і прославитися на всю Україну.


Володимир Зеленський зазначив, що ідея зробити дитячу версію шоу з'явилася ще давно і тепер настав час реалізувати її. Відносно призначення ведучою Насті Каменських, то це було спільне рішення всієї студії "Квартал 95".


Настя вже має досить серйозний досвід спілкування з маленькими учасниками, позаяк вона була одним з тренерів шоу "Маленькі гіганти".


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що

Настя Каменських поділилася фотографіями

з відпочинку на Мальдівах.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?