Новий смарт-годинник від компанії Haier
Категорія
Технології
Дата публікації

Новий смарт-годинник від компанії Haier

Новий смарт-годинник від компанії Haier
Джерело:  3dnews.ru

На виставці MWC 2016 представлений новий розумний наручний годинник з трекером фізичної активності від компанії Haier.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Гаджет виконаний на проприетарній програмній платформі. Він оснащений 1,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 400 × 400 пікселів. Пристрій може відображати повідомлення зі смартфонів під управлінням операційної системи Android.
Тип застосованого процесора не уточнюється. Але відомо, що годинник несе на борту 1 Гбайт оперативної пам'яті і флеш-модуль місткістю 8 Гбайт.


При використанні новинки в якості фітнес-трекера користувачі зможуть відстежувати кількість витрачених калорій, пройдену відстань, зміни серцевого ритму і інші показники.


Годинник буде пропонуватися в декількох варіантах колірного виконання, зокрема, сріблястому і золотистому. Говориться про захист від потрапляння вологи. Про ціну новинки і терміни початку продажів, на жаль, нічого не повідомляється.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія HP представила жіночий смарт-годинник з кристалами Swarovski.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?