Українці повірили в агресивні плани Путіна - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці повірили в агресивні плани Путіна - опитування

Українці повірили в агресивні плани Путіна - опитування
Джерело:  online.ua

В опублікованій в понеділок, 22 лютого, стенограмі Ради національної безпеки і оборони, датованій 2014 роком, зокрема, йшлося про те, що захоплення півострова було лише частиною російської операції.
У документі говориться, що влітку 2013 року президент Росії Володимир Путін заявляв про намір захопити 10 областей України та рухався в цьому напрямку. Кремль планував захопити Крим, схід і південь України і об'єднати захоплені території з Придністров'ям.
Редакція ONLINE.UA запитала в українців, чи вірять вони в ймовірність подібних планів російського президента щодо України.
Згідно з результатами опитування, проведеного на сайті, більшість жителів України вірять в те, що Путін планував захопити 10 областей країни. У те, що Крим був лише частиною великої операції, вірять 77% жителів заходу країни, 76% представників центру та півночі, 64% жителів півдня і 58% жителів східної України.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?