СБУ перевірить діяльність винуватиці скандалу на "Інтері"
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ перевірить діяльність винуватиці скандалу на "Інтері"

СБУ перевірить діяльність винуватиці скандалу на "Інтері"
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України займуться повною перевіркою діяльності шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової, яка в прямому ефірі образила героїв Небесної сотні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Ті висловлювання і ті заклики, і інформація, яка міститься в соцмережах і зв'язується з цією особою (Марією Столяровою - ред.), викликає у нас питання, і вона буде досліджуватися нашими слідчими для того, щоб чітко дати відповідь на питання: чи є в її діях склад злочину чи ні", - розповів керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук на брифінгу.
Як повідомляв ONLINE.UA, шеф-редактор телеканалу "Інтер" Марія Столярова є громадянкою Росії і в 2014 році у своїй соцмережі закликала президента Росії Володимира Путіна захопити Україну.
Також повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначить позапланову перевірку телеканалу "Інтер" через скандал з шеф-редактором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?