ЗМІ дізналися про таємні зустрічі Порошенко і Яценюка з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємні зустрічі Порошенко і Яценюка з Коломойським

ЗМІ дізналися про таємні зустрічі Порошенко і Яценюка з Коломойським

У минулі вихідні відбулися закриті зустрічі президента України Петра Порошенка і глави уряду Арсенія Яценюка з мільярдером і співвласником групи "Приват", екс-главою Дніпропетровської області Ігорем Коломойським.


Про це пише  Дзеркало тижня  з посиланням на свої джерела, повідомляє ONLINE.UA.


За даними видання, Коломойський приїхав до Києва на запрошення глави МВС Арсена Авакова ввечері 20 лютого.


Спочатку Коломойський провів зустріч з прем'єр-міністром, після чого прибув до будівлі Адміністрації президента, де зустрівся з Петром Порошенко і народним депутатом Віталієм Хомутинником.


На сайті урядового порталу і прес-служби президента нічого не сказано про ці зустрічі, незважаючи на те, що зазвичай публікуються всі значні стенограми розмов глав українського уряду.


Як повідомляв ONLINE.UA, західні експерти розповіли, навіщо до Києва приїжджали  міністри закордонних справ Німеччини і Франції, - Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?