Трамп виступив із "промовою переможця": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп виступив із "промовою переможця": опубліковано відео

Трамп виступив із "промовою переможця": опубліковано відео

Мільярдер Дональд Трамп зміцнив свою позицію лідера президентських перегонів серед республіканців: на кокусах в Неваді він набрав 45% голосів, його відрив від суперників склав більше 20%. Трамп уже виступив із "промовою переможця".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
У ході виступу перед своїми прихильниками мільярдер Дональд Трамп проголосив себе переможцем первинних республіканських виборів (кокусів) у штаті Невада. Після підрахунку 14% голосів він лідирує з великим відривом від суперників з результатом 45%, на другому місці - Марко Рубіо з 24,3%, сенатор Тед Круз отримав менше 21% голосів.
"Ми виграли серед євангелістів. Ми виграли серед молодих людей. Ми виграли серед високоосвічених людей. Ми виграли серед погано освічених людей. Я люблю погано освічених!", - додав мільярдер.
За підсумками голосування визначиться число делегатів, яких кожен учасник кокусів направить на партійний з'їзд, де буде обиратися кандидат від республіканців в боротьбі за пост президента США. Всього від Невади на з'їзд поїдуть 30 делегатів.



Як повідомляв ONLINE.UA, за результатами праймеріз у Південній Кароліні серед представників Республіканської партії США Дональд Трамп виграв, а Джеб Буш оголосив про припинення виборчої кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?