У РФ розповіли, як Путін готував росіян воювати і вмирати
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ розповіли, як Путін готував росіян воювати і вмирати

У РФ розповіли, як Путін готував росіян воювати і вмирати
Джерело:  Крим.Реалії

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко розповів, як президент Росії Володимир Путін перетворився із "захисника Вітчизни" на нападника Вітчизни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реалії.
Зараз на російському телебаченні часто показують сюжети про ізраїльську армію, в яких йдеться про те, що в ній обов'язково служать жінки. Російський військовий журналіст вважає, що це робиться з метою призову не просто до служби в армії Росії, а саме до війни.
"Рух в цей бік почався кілька років тому. Думаю, до початку української війни. Я дивився кілька каналів російського телебачення, наприклад, Техно 24. Це був науково-освітній канал, на якому цікаво розповідалося про техніку. Зараз цей канал повністю перетворився на пропаганду війни, хоча наразі градус істерики навіть дещо знизився. А півтора року тому була тотальна пропаганда війни, загибелі за батьківщину. Як там говорив Путін - помремо, Москва за нами. На мій погляд, російський народ взагалі готували до тотальної війни. І всі ці свята, фільми, які зараз будуть показувати, те, що йде по телевізору - це підготовка російського народу до війни. Не просто до служби в армії, а саме до війни", - вважає Бабченко.
Раніше ONLINE.UA писав про те, що редакція The New York Times у своїй статті «Ви знову спираєтесь на ненадійне, містер Путін» попереджає, про що треба пам'ятати президенту РФ в його планах, і що Захід повинен зрозуміти про російського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?