Влада Камбоджі до візиту принцеси побудувала туалет за $40 тисяч
Категорія
Культура
Дата публікації

Влада Камбоджі до візиту принцеси побудувала туалет за $40 тисяч

Влада Камбоджі до візиту принцеси побудувала туалет за $40 тисяч

У Камбоджі ретельно підготувалися до приїзду принцеси Таїланду Махи Чакрі Сіріндорн, побудувавши туалет вартістю $40 тис.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
Відзначається, що принцеса так ним і не скористалася, тільки сфотографувала будівлю туалету під час свого візиту до озера Еаклаом, розташованого на північному сході Камбоджі.
Цей факт справив на жителів країни дуже велике враження, тому що тут менше 40% людей в сільській місцевості мають доступ до туалетів.
"Пам'ятку" розташували в спеціально побудованій хатині з кондиціонером. Повідомляють, що це була особисте прохання принцеси.
"Вона (принцеса - ред.) не заходила до ванної, вона просто дивилася на неї ззовні і зробила кілька знімків", - розповів глава місцевої громади.
За словами камбоджійських чиновників, за будівлю заплатила тайська сторона. Приміщення туалету вже планують перетворити на туристичний офіс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?