Головну винуватицю скандалу на "Інтері" звільнили: опублікований документ
Категорія
Культура
Дата публікації

Головну винуватицю скандалу на "Інтері" звільнили: опублікований документ

Головну винуватицю скандалу на "Інтері" звільнили: опублікований документ
Джерело:  podrobnosti.ua

Креативний продюсер підсумкової програми новин "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" Марія Столярова була звільнена з роботи через інцидент з нецензурними висловлюваннями під час прямого включення в ефірі про Небесну сотню в неділю, 21 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на podrobnosti.ua.



Шеф-редактор телеканалу пояснила інцидент технічною помилкою. За її словами, вона спілкувалася технічним каналом із працівниками студії, але випадково натиснула кнопку виходу в прямий ефір.
"Так, справді в прямому ефірі відбулася лажа. Це моя лажа, але нічого спільного з тим, що реально відбувалося на включенні з Майдану! Чотири майданчики одночасно, і це жахливі нерви - телевізійники знають, як це буває", - заявила Столярова.
Раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України займуться повною перевіркою діяльності шеф-редактора телеканалу «Інтер» Марії Столярової, яка в прямому ефірі образила героїв Небесної сотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?