З'явилася карта АТО станом на 24 лютого
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася карта АТО станом на 24 лютого

З'явилася карта АТО станом на 24 лютого
Джерело:  online.ua

Обстановка на лінії зіткнення вчора загострилася - більше 20 разів на Донецькому і Маріупольському напрямках по позиціях українських військових бойовики застосовували важке озброєння і, за попередніми оцінками, було випущено більше 160 мін.
Про це на брифінгу 24 лютого повідомив прес-секретар АП України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA.
На Луганському напрямку триває затишшя, лише поруч зі Станицею Луганською зафіксовано політ ворожого безпілотного літального апарату.
На Донецькому напрямку бойові дії низької інтенсивності проходять по всьому фронту, а найбільш гарячими точками є Зайцеве, Новгородське, Авдіївка. Із західних околиць Донецька позиції українських військових неодноразово обстрілюють снайпери.
На Маріупольському напрямку режим тиші бойовики порушили в Красногорівці, Мар'їнці та на лінії фронту Чермалик - Талаковка. Крім стрілецької зброї і гранатометів, окупанти застосовували 82-мм і 120-мм міномети. Майже всі обстріли були прицільними.
За минулу добу двоє українських військовослужбовців були поранені, загиблих немає.
Українські військові доставили гуманітарну допомогу для прифронтових сіл в Маріупольському районі. Офіцери групи цивільно-військового співробітництва привезли одяг та іграшки в дитячий садок в Гранітному, а жителі Новогригорівки отримали продукти, солодощі та одяг.


За даними української розвідки, з території Російської Федерації для бойовиків прибуло чергове підкріплення - вантажні автомобілі з особовим складом і боєприпасами.
Як повідомляв ONLINE.UA, для ліквідації непідконтрольних РФ окремих командирів бойовиків до Донецька прибув зведений оперативний загін зі складу підрозділів спецпризначення ГРУ РФ і ФСБ РФ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?