З'явилися нові дані про роль Путіна в катастрофі Boeing на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилися нові дані про роль Путіна в катастрофі Boeing на Донбасі

З'явилися нові дані про роль Путіна в катастрофі Boeing на Донбасі

Член експертно-журналістської групи "Bellingcat" Даніель Ромейн вважає президента Росії Володимира Путіна причетним до катастрофи МН-17.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
У процесі розслідування група виявила військових 53-ї зенітно-ракетної бригади з Курська. Військові приймали рішення по перекиданню комплексу "Бук", з якого збили літак МН-17, і, ймовірно, вони ж і стріляли з нього.
Але прості військові не могли прийняти рішення про відправку системи протиповітряної оборони в Україну, це повинно було бути вирішено на більш високому рівні.
"Ухвалення рішення про відправку в Україну передової зенітної установки без відома Путіна малоймовірно. Але малоймовірно, що він точно знав, яку саме зброю відправили. Він, мабуть, поклався на вибір командування ППО", - заявив Даніель Ромейн.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерти з "Bellingcat" оприлюднили підсумки розслідування у справі про збитий MH-17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?