З'явився новий доказ вторгнення Росії на Донбас: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

З'явився новий доказ вторгнення Росії на Донбас: опубліковано відео

З'явився новий доказ вторгнення Росії на Донбас: опубліковано відео

Служба безпеки України надала нові докази причетності Росії до тортур і вбивства військовослужбовців ЗСУ на непідконтрольною території Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


Денис Іванович Кудрін на прізвисько "Хуліган" в квітні 2014 приєднався до терористичної організації "ЛНР" і очолив одне з незаконних збройних угруповань «3-й механізований батальйон 2-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу «ЛНР». СБУ вдалося з'ясувати, що Кудрін підпорядковувався Головному розвідувальному управлінню Міністерства оборони Росії.


Російський бойовик неодноразово брав участь у вбивствах і тортурах українських військовослужбовців, в пограбуванні мирного населення, а також віддавав накази вести артилерійський обстріл населених пунктів Луганської області.


У справі Кудріна відкрито кримінальне провадження за ч 1 ст 258-3 (створення терористичної групи) КК України. Бойовику заочно оголошено про підозру.



Як повідомляв ONLINE.UA, співробітникам СБУ  добровільно здався бойовик незаконних збройних формувань "ДНР", який після обстрілу почав сумніватися в правильності ідеї "російського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?