Штаб АТО про останні події на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Штаб АТО про останні події на Донбасі: опубліковано відео

Штаб АТО про останні події на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі опинилася неспокійною і 24 лютого. За день найманці Росії 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


У напрямку до Донецька російські бойовики стріляли з мінометів. Було зроблено близько 30-ти пострілів по опорних пунктах військових ВСУ близько Первомайського, Зайцеве і Невельського.


Терористи стріляли в районі Опитного, Майорська, Авдіївки, Зайцево, Пєсков і Новоселівки з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї.


У напрямку до Маріуполя вівся обстріл по опорних пунктах близько Гнутово і Чермалика з мінометів, по Новотроїцькому та Мар'їнці, - з гранатометів і кулеметів великого калібру.


У шахті Бутівці і Мар'їнці стріляли снайпери.


Українським військовослужбовцям довелося відкрити вогонь з БМП і гранатометів близько Новотроїцького, щоб заспокоїти терористів і стабілізувати обстановку.



Як повідомляв ONLINE.UA,  23 лютого в зоні проведення АТО виявилося не менш неспокійним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?