Бойовик Стрєлков став миролюбним: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков став миролюбним: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков став миролюбним: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Один із колишніх ватажків ДНР, бойовик Ігор Гіркін (Стрєлков), що розв'язав бойові дії на Донбасі навесні 2014 року, відзначився "миролюбним" висловлюванням про те, що Росії не потрібна війна.
Відео з заявою екс-бойовика з'явилося на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.
"Війна будь-яка зараз для Росії невигідна. Всі, хто вважає, що якісь сили всередині Росії прагнуть відновити імперію шляхом війни, не розуміють, що РФ зараз будь-яка війна невигідна", - сказав він.
У тому числі, за словами Стрєлкова, Москві не потрібна війна в Україні. Це він пояснив не кращим економічним становищем РФ, демографічними і низкою інших проблем.
Водночас війну на Донбасі екс-ватажок ДНР пояснив тим, що "Україна стала найпотужнішою зовнішньою загрозою Росії як суверенної держави".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Стрєлков заявляв про те, що президента РФ Володимира Путіна може чекати доля поваленого екс-глави України Віктора Януковича.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?