Обама не планує візит до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Обама не планує візит до України

Обама не планує візит до України

Прес-секретар Білого дому Джош Ернест заявив, що президент Сполучених Штатів Барак Обама наразі не планує візит до України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
«Україна здійснила ряд важливих реформ, які в довгостроковій перспективі підуть їй на користь. Але зараз найбільшою проблемою залишається небажання росіян і сепаратистів на сході України, яких вони підтримують, виконати свої зобов'язання, взяті ними на себе в рамках Мінських угод», - сказав Ернест під час брифінгу.
Він зазначив, що адміністрація Барака Обами докладає значних зусиль для вирішення проблем, пов'язаних з ситуацією в Україні.
Ернест звернув увагу на те, що віце-президент США Джо Байден, який серед інших представників адміністрації Обами найбільшою мірою залучений до української проблематики, відвідав Україну в кінці минулого року. При цьому представник Білого дому зазначив, що багато в чому це було обумовлено відмовою росіян виконувати свою частину Мінських угод.
Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама нагадав своєму російському колезі Володимиру Путіну про важливість виконання зобов'язань із дотримання Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?