Цукерберг назвав найпопулярніший "смайлик" в Facebook
Категорія
Культура
Дата публікації

Цукерберг назвав найпопулярніший "смайлик" в Facebook

Цукерберг назвав найпопулярніший "смайлик" в Facebook
Джерело:  news.liga.net

Засновник Facebook Марк Цукерберг назвав найпопулярніший "смайл" з нових запроваджених в соціальній мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Facebook додав функцію альтернативних лайків з новими іконками. Як показали перші дослідження, частіше за все лайкають пости емоцією "Супер".
Найпопулярнішою емоційною реакцією користувачів соцмережі Facebook є "любов". Про це у себе в мікроблозі заявив генеральний директор Facebook Марк Цукерберг.
За його словами, найчастіше записи в соцмережі лайкають саме іконкою Love, яка в українській версії називається "Любов". Такий вибір користувачів Цукербергу представляється "правильним".
24 лютого Facebook додав функцію альтернативних лайків з новими іконками. Щоб побачити набір смайлів в мобільному додатку, потрібно натиснути на символ лайка і утримувати палець на екрані. У звичайній версії смайли з'являються після наведення курсору на значок лайка.
Засновник соціальної мережі Facebook до 2030 року планує збільшити аудиторію соцмережі до 5 мільярдів чоловік. Компанія Facebook заявила про плани змінити свою політику щодо того, щоб користувачі вказували в профілі свої справжні імена.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Цукерберг посів 4-е місце в рейтингу найбагатших людей планеты.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?