Азаров пригрозив повернутися і "врятувати" Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Азаров пригрозив повернутися і "врятувати" Україну

Азаров пригрозив повернутися і "врятувати" Україну

Колишній прем'єр-міністр-утікач Микола Азаров заявив про намір повернутися в українську політику і пропонує повернути попереднє скликання Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Я обов'язково повернуся в Україну. Я тут (в Москві) - колишній прем'єр, але я не колишній український політик", - сказав Азаров на прес-конференції в Москві в четвер, 25 лютого.
Він зазначив, що не бачить причин переслідувати його в Україні.
"У мене немає і не було ніяких активів. Назвіть мені, де вони... Вони морозили і продовжують морозити повітря", - сказав екс-прем'єр.
Своє майбутнє місце в українській політиці Азаров не зміг позначити, заявивши, що "нікуди не рвався особливо". Однак у нього вже є план, як "врятувати Україну".
"Україну треба рятувати, питання - як. Після перевороту всі опозиційні сили були зачищені. Багато виїхали або сидять у в'язниці", - сказав Азаров.
Він вважає, що єдиним легітимним органом влади в Україні є Верховна Рада сьомого скликання.
"Треба відновлювати повноваження Верховної Ради сьомого скликання", - підкреслив Азаров.
Раніше Азаров сказав, що Крим ніколи не входив до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?