Розпочато виробництво нових чіпів пам'яті великої місткості
Категорія
Технології
Дата публікації

Розпочато виробництво нових чіпів пам'яті великої місткості

Розпочато виробництво нових чіпів пам'яті великої місткості
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Samsung почала масове виробництво вбудованої флеш-пам'яті ємністю 256 Гбайт, виконаної відповідно до стандарту UFS 2.0 (Universal Flash Storage).
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Вироби розраховані на мобільні пристрої класу high-end.
UFS - це загальна специфікація флеш-накопичувачів для цифрових фотоапаратів, стільникових телефонів і споживчої електроніки. У порівнянні з широко використовуваною пам'яттю eMMC, чіпи UFS 2.0 забезпечують істотне збільшення продуктивності при одночасному зниженні споживаної енергії.
Нові чіпи Samsung місткістю 256 Гбайт, як стверджується, за продуктивністю перевершують звичайні SSD-накопичувачі з інтерфейсом SATA для персональних комп'ютерів. Зокрема, представлені вироби здатні здійснювати послідовне читання інформації зі швидкістю до 850 Мбайт/с і запис зі швидкістю до 260 Мбайт/с. Таким чином, можлива робота в мобільних пристроях в багатозадачному режимі при високому навантаженні на підсистему зберігання даних.
Показник IOPS (операцій введення/виводу в секунду) при довільному читанні і запису досягає відповідно 45 000 і 40 000.
Нові вбудовані флеш-модулі Samsung знайдуть застосування в смартфонах, фаблетах і планшетних комп'ютерах топового рівня.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що названа дата, коли стартують продажі Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?