Під Львовом загинув екс-депутат від Партії регіонів, якого розшукував Інтерпол
Категорія
Події
Дата публікації

Під Львовом загинув екс-депутат від Партії регіонів, якого розшукував Інтерпол

Під Львовом загинув екс-депутат від Партії регіонів, якого розшукував Інтерпол
Джерело:  zaxid.net

У середу, 24 лютого, на трасі поблизу села Банюнин Львівської області сталася автомобільна аварія, в якій загинув екс-депутат від Партії регіонів Івано-Франківської облради, 52-річний бізнесмен Юрій Келестин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на zaxid.net.
Автомобіль Skoda, пасажиром якого був Келестин, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з рейсовим автобусом. За кермом був водій підприємства ЗАТ «Техно-Центр», головою якого був депутат. Обидва загинули на місці аварії.
Юрій Келестин був депутатом Івано-Франківської обласної ради четвертого, п'ятого і шостого скликань. Під час останнього скликання він був членом Партії регіонів і одним з двох депутатів, які залишалися у фракції «регіоналів» після втечі Януковича. Келестин майже не відвідував засідання сесій та комісій облради, кілька разів подавав заяву про складання депутатських повноважень, однак для позбавлення його депутатського мандата в обласній раді не вистачало голосів.
У 2014 році екс-депутата розшукував Інтерпол за незаконне привласнення коштів. Його анкета з'явилася на сайті в кінці вересня 2014 року, але наразі даних Юрія Келестина на сайті немає.
Нагадаємо, 24 лютого на Кільцевій дорозі в Оболонському районі Києва потрапила в аварію дочка колишнього нардепа-регионала Володимира Струка, якого підозрювали в сепаратизмі, - Камілла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?