У Луганську не соромляться матюкати Росію і хочуть мститися "ополченцям"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганську не соромляться матюкати Росію і хочуть мститися "ополченцям"

У Луганську не соромляться матюкати Росію і хочуть мститися "ополченцям"
Джерело:  online.ua

Жителі Луганська, окупованого бойовиками і російськими військовими, не соромляться лаяти Москву і готові помститися місцевим «ополченцям».
Про це житель окупованого міста розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Час іде, життя не поліпшується, це на голови впливає. Воділа-приятель, коли вся колотнеча починалася, ходив на проросійські мітинги, так ось тепер, як не дивно, «проукраїнець» серйозніший, ніж я», - повідомив він.
Також луганчанин зазначив, що його друг-таксист «свято вірить у звільнення, і що тут буде Україна».
«Той родич, якому в СБУ (захопленому бойовиками будівлі СБУ в Луганську - Ред.) ребра ламали, досі вірить, що прийде Україна, і тоді він буде «підкопченцям», які його мучили, мститися», - сказав він.
Водночас луганчанин підкреслив, що, з іншого боку, він знає і «проукраїнських» жителів країни, «які весь кошмар тут прожили, і тепер у них образа за те, що Україна їх кинула, і вони починають в «світ ЛНР» вбудовуватися, не чекаючи іншого».
«Подругу я поміняв на «проукраїнську», була до цього ватниця, її послав півроку тому. Причому ватниця в минулому вчитель української, а тепер вона зі знаменитим українським прізвищем - проросійська ватниця», - додав респондент.
Тим часом у луганських вузах, школах і навіть дитячих садках «йде найпотужніша пропаганда серед дітей та молоді».
«Втирається про велич Рашки і великої перемоги у ВВВ, про край Донбас, як окрему і до України без стосунку землю. «Ватні» пам'ятники постійно ставлять. Ну, загалом, гірші прояві «совка» - потужно і з нахрапом! По ходу Москва вибрала таку тактику, розраховуючи на майбутнє», - вважає він.
При цьому луганчанин зазначив, що «язика люди не стримують».
«Нещодавно на Східному ринку чув, як продавець, не боячись, розповідав, як Надю Савченко мучать, і ганив матом Росію. Стояло поруч чоловік шість-сім, слухали, ніхто не перебивав. І це мене сильно порадувало», - розповів він.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше луганчанин розповів про "якість" продуктів і ціни в окупації.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Ждал, когда Донбасс снесут c лица земли, — рассказ луганчанина о жизни в ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?